top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

LA FESTA DE LA SOCIETAT

Actualizado: 10 jul 2022

2 i 3 de juny de 2022



Aquest any 2022 i després de la pandèmia hem recuperat la festa de la Societat.

Com diuen els estatuts de la Societat i, s'ha fet sempre així des de el 1870, el primer cap de setmana de juny es celebra la festa en honor del seu patró Sant Sebastià. Antigament es feia festa dos dies, després, es va celebrar el dissabte, després el diumenge, i ara hem tornat a fer.ho dos dies.

S'ha començat la festa amb connexió amb la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell i s'ha gaudit amb el tradicional CREMAT.

El diumenge, s'ha recuperat la passada del penó i la gent, commemorant els anys 40 del segle XX, s'ha vestit ben mudada i amb mantellines per a l'ocasió.

El penó ha passejat pels carrers amb la música del grup Quarts de Tres i se l'ha acompanyat fins l'església per a celebrar la missa solemne en honor de Sant Sebastià.

A la sortida, el grup Quarts de tres ha ofert un concert vermut, amb música tradicional catalana que ha estat molt animat.

A les 2 h, i dins el local de la Societat s'ha fet el dinar popular, ofert pel catèring Garum , amb una amanida de pollastre i alvocat, fideuà i vaset de maduixes amb iogurt grec, regat amb aigua i vi blanc i negre Sinols del Celler Empordàlia de Pau. El dinar ha estat abundant i molt bo, i la gent que ha volgut ha pogut repetir de fideuà.


El futbol de la tarda, per la calor , s'ha jugat a les 7 h, i hi han participat tant mainada com adults sense distinció de gènere.


La festa ha acabat amb la tradicional xocolatada, amb croissants i galetes.








FESTA DE LA SOCIETAT
.pdf
Download PDF • 8.98MB

FESTA DE LA SOCIETAT
.pps
Download PPS • 34.15MB









7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page