top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Ànima de Tramuntana. Aires Indiketes

Actualizado: 2 jul 2021

16 de maig de 2021.


El club de lectura ha llegit el llibre “Ànima de Tramuntana” i ha convidat a l’autora empordanesa Núria Esponellà.


L'autora ens ha comentat la novel·la i ens ha transportat al mon de la cultura, història i gastronomia dels nostres ancestres ibers “els indiketes”.

De manera humil i senzilla ens ha donat una interessant classe d'història, ens ha detallat els personatges de la novel·la, i ha explicat el seu procés d'escriptura. Un procés dificultós de de 4 anys per documentar-se amb el mon dels ibers, i per crear i descriure els personatges de la novel·la.

La trobada, celebrada en el marc incomparable de la plaça de les Escaules, s'ha amenitzat amb parades “Aires Indiketes” amb productes propis dels ibers del poble i de la comarca: Melmelades artesanes de Ca la Conxita de Les Escaules; mel d’Abellaires de l’Alt Empordà; escalivades de BenQ-it de Les Escaules; formatges de les Avalls de Terrades; vi de Biure i cervesa artesana de Cadaquès. La parada s’ ha ornamentat amb flors de saüc, i herbes aromàtiques del camp.


La Unió Escaulenca ha preparat per a l’ocasió xarop de flor de saüc i ha servit als assistents còctel de saüc.



Un mati d'aires indiketes inoblidable!!!



Joan A. Parés · Xerrada i col·loqui amb na Núria Esponellà a la Plaça de les Escaules, a propòsit de la seva novel·la 'Ànima de tramuntana', que el 'Grup de lectura' de la Unió Escaulenca ha estat treballant i compartint aquestes darreres setmanes. Les Escaules, l'Empordà. Catalunya. Països Catalans. Cat. Diumenge, 16 de maig de 2021.







7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page