top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Una excel·lent mostra documental de La Muga Caula.

Avui dia 11 d'octubre, socis i sòcies de la Unió Escaulenca hem anat al Museu de l'Empordà de Figueres a veure l'exposició "El paissatge documental 2019".

Allà ens esperaven per fer una visita guiada, en Josep Maria Dacosta, "Daco", la Paula Dartés, i en Joan Casellas, el "Boss" de la Muga Caula, com l'ha anomenat en Daco.


En Daco, a l'inici de l'exposició i com a introducció, ens ha explicat el moviment del Dadaisme i ha fet esment a personalitats del moviment com en Marcel Duchamp. A continuació, ens ha ensenyat tota la mostra de fotografies, consistents en un resum de Performance de La Muga Caula i, la Paula Dartés ens ha presentat el video reportatge de La Muga Caula del 2019.


Les fotografies de l'exposició, magnifiques, ens eren molt familiars, ja que ens mostraven el nostre entorn de la Muga i moltes cares conegudes.En Joan Casellas ens ha dit que ha volgut que els protagonistes de l 'exposició fossin els documentalistes, en Daco, i la Paula, així un art d'acció i efímer queda documentat per sempre.

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page