top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

TARDOR CULTURAL

La Societat La Unió escaulenca, el passat 29 d'octubre va celebrar la "TARDOR CULTURAL". Similar a la "PRIMAVERA CULTURAL", l'activitat estava formada per dos grans actes.

Va presentar l'acte, la Vicepresidenta de la Societat Ingrid Dankaerts, que va fer un resum de la trajectòria dels dos protagonistes, de la Clara Ballart, autora del llibre de poesia "L'aigua entre les coses , guanyador del 37è premi de poesia Marti Pol i de l'historiador i politic Agusti Colomines.La presentació del llibre de poesia va anar a càrrec de l'historiador i politic Agusti Colomines, que ens va llegir algunes poesies i ens va remarcar el sentiment de la Clara a l'escriure els poemes. Com ella diu: "sóc al principi d’entendre els poemes que m’han canviat la mirada, al principi de fer les paus amb la mort i les absències inexplicables." " Per fi he tingut el coratge d'emprendre el camí d’escandir versos i fer cabre en dotze o deu síl·labes imatges que troba prou humanes com perquè d’altres s’hi puguin sentir part.


A continuació la Clara Ballart va fer una entrevista a l'Agusti Colomines que ens va parlar dels seus projectes presents i visions del futur, recollits en el seu llibre "El que el cor s'estima"
Podeu escoltar part de la presentació en aquest audio.


En l'entreacte, es va oferir un petit refrigeri amb formatge dels Artesans dels Avalls, torradestes amb sobrassada i mel, i brunyols preparats i per en Joan Aymar i donats per a benefici de la Societat. Tot això regat amb cava rosat de Garriguella.


A continuació, la Cia. Las Chicas del Barro estrenaven el seu espectacle de cird, dansa i teatre amb fang, anomenat COS(I)FICADES. L'obra reflexiona sobre els cossos que habitem. Cossos que ens venen donats, que no hem escollit i amb els que estem compromeses a viure tota una vida.


Un espectacle que agafa 300 kg de fang i els transforma a través del circ, la dansa, el teatre, i la música en viu.


El poble tan petit de les Escaules va poder gaudir d'unes activitats de gran nivell cultural i artistic. Una tarda amena i molt agradable i animem a la Societat La Unió Escaulenca a continuar oferint aquests tipus d'activitats culturals.
7 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page