top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Comencem les Nits a la Fresca amb la Sara

Aquest estiu, hem iniciat les nits a la fresca amb un concert musical que ens ha deixat meravellats. La protagonista ha estat la Sara, una cantant amb una veu impressionant que ens ha captivat amb la seva actuació. El concert ha estat tot un espectacle, amb algunes cançons interpretades a tres veus, demostrant el talent i la compenetració dels artistes. Va ser un èxit rotund!






L'espai triat per al concert era senzillament immillorable. La Noguera ens ofereix un entorn natural i màgic, perfecte per gaudir de la música en directe. Amb una temperatura agradable, ens vam reunir moltes persones amb ganes de passar una nit inoblidable.


Els assistents van ser una part essencial de l'esdeveniment. Amb entusiasme, van aixecar els seus mòbils per il·luminar la nit, mentre corejaven les cançons juntament amb la Sara. Va ser un moment màgic, el carisma de la Sara va conquerir a tothom.




Després del meravellós concert que la Sara ens va oferir, el públic va aixecar-se per aplaudir-la amb entusiasme i gratitud per la seva brillant actuació.


El moment final amb el lliurament de flors a la Sara per part del Roser va ser molt emotiu. El públic va ser testimoni d'un moment íntim i carregat d'amor i respecte.






Ara, amb la satisfacció de l'èxit, esperem amb impaciència les properes nits a la fresca amb altres espectacles que ens faran viure noves emocions i compartir més moments amb la nostra comunitat.

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page