top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Pensaments Blaus

Actualizado: 29 sept 2021

25 de setembre de 2021


Montserrat Cufi Adroher ha presentat a la plaça de les Escaules el seu poemari "Pensaments Blaus".




L'autora, ha dedicat el llibre a la seva àvia Maria Salip Casademont i al seu oncle avi Ermengol Salip Casademont.

Com diu l'escriptora empordanesa Núria Esponellà, que ha prologat el llibre " Montse Cufí trena un camí que ressegueix els elements de la creació i de la consciència del poder del llenguatge. Es tracta d'un recorregut que neix en l'experiència vital i l'amor pels mots que relliga l'autora a la poesia".

Van presentar el llibre, la seva tia àvia Lola Baró, que va subratllar el gran talent de l'autora i l'Àngel Rodriguez de Boadella, professor, escriptor i poeta que va destacar la capacitat emprenedora de la Montserrat Cufi, va llegir algun dels poemes i va posar en relleu paraules i mots inventats per la mateixa autora.

La Montse va llegir alguns dels seus poemes, i assenyalem per a la seva vinculació a les Escaules, el poema "En el planter de la Caula" poema dedicat a l'Argila, nom de la casa de les Escaules de la Lola i l'Ermengol.

Va amenitzar la lectura dels poemes, el cantautor figuerenc Samuel Arderiu , un artista que ens va cantar les belleses del Canigó i de les terres empordaneses.




La llibreria l'Auca de Figueres va muntar una parada amb exemplars del llibre







Una vetllada fantàstica i molt agradable.


Agraïm a la Montse Cufi i a la seva família l'encert d' haver triat el nostre poble per a fer la presentació del seu poemari.




16 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page