top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

La "Societat" guanyadora en els premis "Ateneus"

Actualizado: 3 ene 2021

El dimarts 15 de desembre es va celebrar la gala de la 31ª edició dels Premis Ateneus, que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Enguany es va celebrar al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí.La Unió Escaulenca, ha estat guardonada amb el segon premi dins la categoría de Comunicació Associativa, pel nostre projecte ‘Pla de comunicació de la Unió Escaulenca’. Es tracta d’una fita molt difícil d’aconseguir, donat que en aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb més de 100 candidatures presentades, cosa que li dona un valor afegit al fet de rebre aquest guardó. Un representant de la nostra entitat va recollir el guardó.

A causa de la situació de crisi sanitària, aquesta edició dels Premis Ateneus no va admetre públic, però la FAC va habilitar el seu canal de Youtube oficial, perquè tothom pogués seguir-ho en streaming.


Paraules de la presidenta de La Unió Escaulenca pel 2n Premi COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA.


Bona tarda a tothom,

Primer de tot, vull fer una cosa que em fa molta il·lusió, vull compartir aquest premi amb tota la gent de Les Escaules i totes les persones que fan que La Unió Escaulenca sigui magnífica, de tot cor, sous molt grans!

Aquest és el primer premi, però sé que no serà l’últim ja que junts soms millors!


Estic molt emocionada de poder recollir-lo, per a nosaltres és molt més que un premi, és un reconeixement a tot l’esforç i dedicació que han tingut tots els socis i sòcies durant aquests 150 anys, gràcies jurat! (Carme Canet, Joan Ballart i Cristina Curto)


També vull felicitar a tots els projectes presentats i els guanyadors, moltes felicitats.


Ha sigut un any molt intens, ens hem federat i sense aquesta Unió ens hagués sigut molt difícil conseguir gran part de les nostres fites, Gràcies @ateneuscat .


Per últim, no vull marxar sense convidar-vos a coneixer la nostra petita i privada entitat, @launioescaulenca, així doncs quan vulgeu sereu benvinguts al poble de Les Escaules.


Moltes gràcies pel premi!


©️ Toni Galitó.


La premsa comarcal ha fet ressò d'aquesta gran noticia!!!


13 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page