top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Homenatge a Ben Patterson: "Concert per a corda i metall"



En memòria de l'artista Fluxus Ben Patterson (1934-2016) autor del cartell de la 12a Muga Caula el 2016, en Joan Casellas, artista d’acció, en un emotiu acte de record i admiració va presentar a La Caula, el dia 4 de juny de 2023, en el marc de “la Passejada poètica, l'impactant performance titulada "Concert per a corda i metall".

La performance va prendre forma quan Casellas, amb habilitat i sensibilitat, va fer vibrar una corda amb una llauna, utilitzant l'aigua de La Caula i la balustrada metàl·lica del lloc com a elements sonors. A través d'aquesta combinació inusual de materials, va crear un concert sonor únic, sorprenent i evocador.

Després d'aquesta impactant acció sonora, Joan Casellas va realitzar una improvisació, que va ser una petició especial d’en Daco, demostrant així la seva versatilitat com a artista d'acció.


Va aprofitar l'ocasió per compartir amb el públic algun toc d'humor i bromes, que van contribuir a generar un ambient de connexió i complicitat amb els assistents.

Aquesta performance, plena de creativitat i respecte cap a la figura de Ben Patterson, -un artista que va deixar una empremta indiscutible en l'àmbit de l'art contemporani-, va ser una bona oportunitat per recordar i rendir un homenatge a un dels seus grans referents.

Amb aquesta acció, Joan Casellas va demostrar una vegada més la seva capacitat per sorprendre, emocionar i connectar amb el públic, creant una experiència artística memorable.




8 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page