top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Molta Alegria, colors i escuma a la Festa de la Societat

La festa de la societat d'aquest any 2023, amb la temàtica de la festa dels joves, va ser tot un èxit. Va començar el divendres nit amb una emocionant actuació musical de Chung Man, un talentós artista que havia participat en el programa d'Eufòria, que va fer vibrar a tothom amb la seva música i carisma.
L'endemà, la jornada va començar amb la celebració de la missa en honor a Sant Sebastià, una tradició que ha perdurat en el temps i que va aplegar a molta gent per mostrar el seu respecte i devoció.


Durant tot el dia, el camp de sota la plaça es va omplir d'inflables i activitats per als més petits. Va ser meravellós veure la seva alegria i entusiasme mentre saltaven i es divertien.
El dinar popular va ser un èxit. Hi va assistir molta gent. Va ser una gran oportunitat per compartir la festa amb amics i familiars, creant-se un ambient festiu i de gran germanor


A la tarda, vam viure dues festes que van ser un èxit total: la festa Holi, plena de colors i alegria, i la festa de l'escuma, que ens va refrescar en un dia calurós. Tant els més petits com els adults van implicar-se plenament en aquestes activitats, rient i divertint-se sense parar.

Aquest any, tothom es va sentir partícip de la festa, independentment de la edat, fent que la celebració fos més inclusiva i integradora que mai.

Per posar punt i final al diumenge, es va organitzar un partit de futbol amistós, on l'esperit esportiu i la competició saludable van fer acte de presència. Després del partit, una xocolatada va posar el punt i final de la festa.


En resum, la festa de la societat d'aquest any, amb la Festa dels Joves, va ser un èxit rotund. Va ser una celebració plena de diversió, música, esport, tradició i germanor. Vam gaudir i compartir moments inoblidables, Estem desitjant que l'any vinent puguem repetir aquesta meravellosa experiència!

58 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page