top of page

Festa d'Estiu

Festa Estiu.jpg

Cada any es celebra el primer dissabte de juliol. L'any 2019 Es va fer una missa, va cantar la Coral Quermençó, es va fer un dinar popular i per la tarda diversos jocs. És una festa molt participativa que, no només hi assisteix gent del poble, sinó que també hi assisteixen  els estiuejants i altres persones vinculades o amb coneguts al poble. És la primera festa que inicia les diverses activitats de l’estiu. L’organització de la festa la realitza personal voluntari del poble, la Coral Quermençó amablement va participar de forma gratuïta i se’ls va convidar a dinar. Les persones assistents, paguen el dinar, i l’Associació hi posa la beguda i la logística necessària, parament de taules i decoració.

PHOTO-2020-07-11-20-24-17[45].jpg
Joan A. Parés · DSC_3529.jpeg

Actuació del 'Cor Quermançó' dirigit per na Mercè Bonet, a l'església parroquial de Sant Martí de les Escaules, programada amb motiu de la festa de la societat 'la Unió Escaulenca'. Les Escaules, l"Empordà. Cat. - Dissabte, 6 de juliol de 2019.

Festa de Sant Sebastià

Per Sant Sebastià, patró de la Societat Escaulenca, cada any es fa la festa .

Aquest any vàrem fer una missa, una reunió de socis, una calçotada, amb concurs de salsa romesco.

337px-Església_de_Sant_Martí_(Les_Escaul

Festa Major de Sant Marti

Sant Marti és el patró del poble i cada any es celebra la Festa Major. Aquesta l'organitza l'ajuntament de Boadella i Les Escaules amb la col·laboracio de la Societat Escaulenca. Normalment, els actes del dissabte, activitats per la mainada i grups de música jove  els organitza la Societat, mentre que els actes del diumenge, sardanes i ball de tarda, l´Ajuntament.

bottom of page