Inauguració de l'exposició

©️ Joan A. Parés - 'Mirant el futur'. Celebració dels 150 anys de la Unió Escaulenca. Parlament de la presidenta de 'la Societat', na Mònica Torrent i Blanco, a l'acte commemoratiu a la Plaça del poble - Les Escaules, l"Empordà. Cat. - (Dissabte, 4/7/2020).

©️ Joan A. Parés - Mirant el futur. Celebració dels 150 anys de 'la Societat' la Unió Escaulenca. Paraules del comissari de l'exposició, Joan H. Casellas, a l'acte commemoratiu a la plaça del poble. Les Escaules, l"Empordà. Cat. - (Dissabte, 4/7/2020).

Inauguració de l'exposició - 'Mirant el futur'. Celebració dels 150 anys de la Unió Escaulenca. D'esquerra a dreta, Rosa Vidal, documentalista de l'exposició -grup de recerca-, Mónica Torrent, presidenta de la Societat, Pep Morella, president de la federació d'Ateneus de Catalunya, Joan Casellas, comissari de l'exposició i les models la Mar i l'Ona
Inauguració de l'exposició - 'Mirant el futur'. Celebració dels 150 anys de la Unió Escaulenca. Tallen les cintes dos dels socis més antics de la Societat, la sra. Lluisa Maset i el  Sr. Marti Barris.

El vernissage

Galeria Fotogràfica  de l'exposició - 'Mirant el futur'. Celebració dels 150 anys de la Unió Escaulenca.

La Unió Escaulenca

Fundada el 1870

CIF:G-17158627

Registre Associació: 1-371

Carrer de l'Oli, núm. 7

17723-Les Escaules

© 2020 per Societat Unió Escaulenca.|  Termes d'ús|   política de privacitat

  • YouTube
  • Icono social Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now