Activitats

La Societat  organitza de forma recurrent diverses activitats per difondre i promoure la cultura  popular del poble de Les Escaules i mantenir la cohesió social i el sentiment de col·lectivitat i solidaritat entre els seus veïns. Entre aquestes activitats, cada any, se n’organitzen de diverses, algunes amb caràcter recurrent, la més emblemàtica és la Quina, molt coneguda a l'Alt Empordà. Altres són la Festa de Sant Sebastià, la Festa d'Estiu i la Festa major per Sant Martí. Així mateix, es fan sortides, excursions,  caminades, o el cinema a la fresca, que  varien cada any. Aquest any i a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19,  ens hem hagut d'adaptar a la nova realitat i la major part d'activitats les hem centrat en el compliment dels 150 anys de la nostra Societat, que podeu veure en l'apartat 150 anys

El dissabte 13 de març a la tarda,  els membres del club de lectura i altres assistents han comentat amb el novel·lista el llibre.

Ha estat unànime l’opinió que La casa de foc és una novel·la molt ben escrita i molt ben estructurada al voltant de les històries d’uns personatges, la família de Can Sol, plens de secrets que s’acaben resolent, o quasi be tots,  al final de la novel·la.

L’autor ens descobreix també una part del  paisatge meravellós i verge de la Garrotxa, que ens convida a anar a visitar-lo.

Va ser una bona experiència llegir un llibre i després poder xerrar directament amb l'autor, era com estar davant el llibre.

Va ser molt gratificant participar en el  col·loqui, amb un autor brillant, com és en Francesc Serés, un dels grans escriptors en llengua catalana.

La Unió Escaulenca

Fundada el 1870

CIF:G-17158627

Registre Associació: 1-371

Carrer de l'Oli, núm. 7

17723-Les Escaules

© 2020 per Societat Unió Escaulenca.|  Termes d'ús|   política de privacitat

  • YouTube
  • Icono social Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now