top of page
Buscar
  • Foto del escritorLa Unió Escaulenca

Una festa de Sant Martí diferent!!!

Bon tarda!

Degut a les restriccions del Covid 19 aquest cap de setmana no podem celebrar la *Festa Major de Les Escaules* com sempre. Encara que no hi hagi programa formal des de La Unió Escaulenca us volem animar a *celebrar-ho d’una manera diferent.* Perquè no *decoreu les vostres façanes* (balcons, finestres, portes,..) per fer el poble mes bonic?

El mossèn Pere Lluís ens ha confirmat que aquest diumenge hi haurà *missa a les 9:30* del matí. Desprès de la missa hi haurà *música (Radio Cabanes) amb altaveu a la plaça.* El bar de la Societat tindrà *servei per emportar.*

I pels que tenen ganes de fer alguna més activa, hem marcat una nova *ruta per descobrir l’entorn del poble. Aquesta vegada la ruta passa per la Serra dels Tramonts* i torna pel camí fluvial. Llavors hi haurà la ruta de l’any passat que es una ruta curta de més o menys 3 km i la ruta d’aquest any que és una mica mes llarga i té uns 7’5 km. Les rutes estan marcades amb calç i el diumenge trobareu una petita descripció a l’entrada del bar. Aquest any tornem a fer el *concurs de fotos* que aneu fent mentre camineu per les rutes. Podeu enviar la vostra foto a uescaulenca@gmail.com fins el dia 8 de desembre mencionant el vostre nom i el títol de la foto. El tema del concurs es “llibertat”.

Recordeu que si feu *algun plat especial per la festa, d’enviar-nos la vostre recepta* amb foto inclosa per compartir amb tots els socis i sòcies, que seran penjades a la pàgina web.

*Us desitgem una bona Festa* i esperem que aviat ens podem retrobar en altres activitats de la Unió Escaulenca.


5 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page