top of page

Caminada Popular

Caminada Popular

6 d'octubre de 2019

El 6 d’octubre una Caminada Popular, pels voltants del poble, que es va finalitzar amb una botifarrada popular. El personal de suport de l’activitat va ser voluntaris del poble amb l’objectiu d’animar als veïns grans i petits a caminar  i a conèixer l’entorn, els bolets, les barraques de pedra seca, el naixement del salt de La Caula, llocs de caça i altres. Així mateix, va permetre conèixer antics oficis. Com a resultat de l’activitat es va fer un concurs de fotografies. Els dies abans, gent gran i els joves del poble, van netejar el camí i el van marcar per a seguir bé el dia de la caminada. 

Romeria a La Salut de    Terrades

La Romeria a la Salut de Terrades es va fer el dia 9 de juny de 2019, conjuntament amb els veïns de Boadella i la parròquia de Les Escaules i Boadella. Es una activitat que al fer-se conjuntament , cohesiona als veïns de Boadella i de Les Escaules i els hi permet la coneixença. Cadascú fa el seu camí i es troben a dalt a La Salut.

Sortida.jpg

Sortida Escaulenca

Una activitat de caràcter esportiu i cultural que es va fer el diumenge 4 d’agost de 2019, en que els veïns de poble, amb moto i cotxe, van esmorzar a Espolla, a la Societat La fraternal per prendre coneixença amb els socis de la Societat d’Espolla, es va anar pel Coll de Banyuls al Museus de l’Aristides Maillol de Banyuls, un dels escultors més reconeguts de les terres veïnes de Catalunya Nord. Després es va anar a Colera a prendre un bany i a dinar. Sortides d’aquestes fomenten molt l’equip dels veïns del poble i els hi permet créixer culturalment

bottom of page